Uskrs cestitkaDrage Ljubušanke i Ljubušaci,
svima koji slavite Uskrs, od srca želim da ovaj najveći kršćanski blagdan provedite u miru i blagostanju u krugu svoje obitelji i da Isusovo uskrsnuće u svakom od nas probudi ljubav jednih prema drugima, donese radost življenja uz mir, zdravlje, međusobno razumijevanje i nadu u bolje sutra.
Sretan i blagoslovljen Uskrs!

OPĆINSKI NAČELNIK                                                              PREDSJEDNIK OPĆINSKOG VIJEĆA
   Nevenko Barbarić                                                                                    Tihomir Kvesić

ljubuski logoProjekt izrade glavne tehničke dokumentacije za lokalitet „graditeljska cjelina Stari grad Ljubuški – tvrđava herceg Stjepana Kosače u Ljubuškom“ sastoji se od plana konzervacije, restauracije, rekonstrukcije, budućih arheoloških istraživanja, tehničkog opisa i financijskog plana. Tehnička dokumentacija služi kao temeljni preduvjet za sve buduće aktivnosti na obnovi lokaliteta. 

Opširnije...

ljubuski logoNa temelju članka 46. Poslovnika Općinskog vijeća Ljubuški ("Sl. glasnik općine Ljubuški", broj 4/08), sazivam

 

Opširnije...

ljubuski logoOpćina Ljubuški poziva Vas na Javnu prezentaciju i raspravu o projektu Revitalizacija graditeljske cjeline „Stari grad Ljubuški“ (Tvrđava Herceg Stjepana), koja se organizira povodom izrađene Glavne  projektne dokumentacije, te u cilju upoznavanja i približavanja lokalnog stanovništva s planom budućih aktivnosti na arheološkim istraživanjima.

Opširnije...

Poslovna zona Zvirići

 

Poslovna zona „Zvirići“ osnovana je Odlukom br. 01-02-272/12 Općinskog vijeća Općine Ljubuški, od 15. veljače 2012...

Opširnije »

Službeni glasnici

 

Službeni glasnici Općine Ljubuški razvrstani po godinama donošenja, od 2005. godine...

Opširnije »

Projekti u tijeku

 

Doznajte sve o trenutnim projektima općine Ljubuški, gdje se nalaze, vrijeme trajanja projekta te u kojoj su fazi završetka i slično...

Opširnije »