Grad Ljubuški na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru

Grad Ljubuški predstavlja se na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2024. koji traje pet dana, do subote 20. travnja.

Na posebno uređenom štandu koji predstavlja kulturno-povijesnu baštinu Ljubuškog, prirodne ljepote, predstavljena je najbolja gastronomska ponuda našeg kraja uz vrhunska vina, maslinova ulja i suhomesnate proizvode.

Ove godine ujedinili smo sve segmente i predstavljamo cjelovitu ponudu Ljubuškog.Od prirodnih ljepota,povijesne i kulturne baštine, gastro ponude do ponude sportskih i rekreativnih aktivnosti.Grad Ljubuški, JP Parkovi i Turistička zajednica zajedno – predstavila je sajamski prostor Veronika Pinjuh ispred Turističke zajednice Ljubuškog.

Svi posjetitelji ovdje mogu vidjeti digitalne projekcije naših prirodnih ljepota od rijeke Trebižat, slapova Kravice i Koćuše do povijesnih znamenitosti i specifičnosti našeg kraja. Za ovu prigodu surađivali smo sa Udrugom likovnih umjetnika Šipak, predsjednik udruge Toni Kozarić izradio je reljef u gipsu dimenzija 200 x 200 cm koji prikazuje pogled na tvrđavu herceg Stjepana.Uz to izradio je i repliku Humačke ploče u originalnoj veličini, obje prate prigodni tekstualni paneli kako bi posjetitelje upoznali sa svim informacijama, osobito s najstarijim muzejom u BiH koji se nalazi na Humcu – kazala je Pinjuh za Radio Ljubuški.

Posjetite nas u središnjem dijelu paviljona 2. Grad Ljubuški, Turistička zajednica Ljubuški i JP Parkovi.

 

 

Kategorija: Novosti
Datum objave: 19.04.2024.
Skip to content