Održana XXIII. sjednica Gradskog vijeća Ljubuški

Većina točaka dnevnog reda XXIII. sjednice Gradskog vijeća Ljubuški, koja je održana u petak, odnosila se na informacije i izvješća o radu u 2022. godini uz programe rada za tekuću godinu.

Izvješća su podnijeli Gradsko pravobraniteljstvo Ljubuški, tri osnovne škole – Marka Marulića u Ljubuškom, Ivane Brlić-Mažuranić na Gračinama i Tina Ujevića u Vitini. Također, vijećnicima su izvješće o radu za prethodnu i program rada za tekuću godini podnijeli i Gradonačelnik, Službe za upravu i Stručne službe Grada Ljubuškog.

Vijećnici su primili na znanje i informacije o radu Gimnazije Ljubuški, SSŠ Ruđera Boškovića, Doma zdravlja te informaciju PU Ljubuški o stanju sigurnosti na području Grada Ljubuškog za 2022. godinu.

Ravnatelji škola su istaknuli zadovoljstvo ulaganjima Grada Ljubuškog u obrazovanje u proteklom razdoblju te su također ukazali na trenutačne potrebe, kao što su kabineti za nastavu i sl.

Bez obzira jesmo li mi osnivači škola ili ne, one se nalaze na području Grada Ljubuškog i u njih idu naša djeca i mi ćemo se i ubuduće, kao i dosad, truditi poboljšati uvjete rada, kako nastavnicima i profesorima, tako i učenicima u okviru naših mogućnosti – kazao je predsjednik Gradskog vijeća Tihomir Kvesić.

Na dnevnom redu bilo je ukupno 16 točaka, a sve one o kojima su glasovali vijećnici su usvojili jednoglasno.

Kategorija: Novosti
Datum objave: 03.03.2023.
Skip to content