„Waterfall vine weekends“ i festival „Kušaj ljubuška vina“ nezaobilazni događaji na vinskoj sceni Hercegovine

Turistička zajednica Grada Ljubuškog pripremila je zajedno sa Udrugom vinogradara i vinara Ljubuški i JP Parkovi Ljubuški bogat ljetni program za sve ljubitelje dobrog druženja uz vrhunske kapljice vina.

Narednih osam ljetnih vikenda će ljubuške vinarije pod debelom hladovinom uz sami vodopad Kravicu prezentirati gostima i turistima najbolja ljubuška vina u sklopu manifestacije „Waterfall wine weekends“.

„Sa zadovoljstvom mogu istaknuti dobru suradnju sa Udrugom vinogradara i vinara Ljubuški, oni svojim radom obogaćuju i oplemenjuju turističku ponudu u našem gradu a o kvaliteti njihova rada govore 22 medalje samo u protekle dvije godine sa prestižnog natjecanja Decanter u Londonu“, riječi su direktora Turističke zajednice Grada Ljubuškog Mladena Bebeka.

Predsjednik Udruge vinogradara i vinara Ljubuški Zdenko Milas ne krijući zadovoljstvo prezentiranjem ljubuških vina na najfrekventnijem turističkom mjestu u Bosni i Hercegovini ističe središnju manifestaciju na vinskoj sceni u Ljubuškom i Hercegovini, festival „Kušaj ljubuška vina“ sa središnjim događajem 12.8. u restoranu Amfora u večernjim satima.

Druženja uz vrhunska vina u Ljubuškom ovog ljeta neće nedostajati.

Waterfall wine weekends raspored:

2./3.7 – Vinarija Keža

9./10.7- Podrum Begić

16./17.7- Vinarija Buntić

23./24.7 – Vinarija Majić

30./31.7 – Vinarija Milas

6./7.8 – Vinarija Nuić

13./14.8 – Obiteljski podrum Sušac

20./21.8 – Vinarija Škegro

visitljubuski.com

Kategorija: Najave događanja
Datum objave: 30.06.2022.
Skip to content