Skauti proslavili deveti naslov prvaka

Po deveti put RK Izviđač CO Ljubuški osvojio je naslov prvaka BiH, a novu titula proslavljena je zajedno s navijačima na velikoj fešti u subotu koja je trajala do dugo u noć.

Večer prvaka započela je u ljubuškoj Gradskoj športskoj dvorani gdje su Skauti, uz već ranije osigurano prvo mjesto, igrali prvenstveni ogled s Hercegovinom iz Nevesinja u okviru ligaškog 28. kola. Utakmica je završila neriješeno 35:35 (16:18), a više od pola pogodaka Skauta, njih čak 18, postigao je Ivano Pavlović.

Čitavu sezonu smo se trudili, igrali smo dobar rukomet i na kraju je to rezultiralo titulom. Ova utakmica nije imala neki rezultatski značaj, uvijek valja pobijediti, no večeras nismo uspjeli, ali to sigurno neće narušiti naše slavlje – kazao je Pavlović nakon susreta u izjavi za medije dodavši kako će se momčad nakon proslave fokusirati na završnicu kupa. Za ovu slavljeničku prigodu domaći su igrali u posebno kreiranom dresu oslikanom motivima prirodne i kulturno-povijesne baštine ljubuškog kraja.

Nakon utakmice uslijedila je dodjela pehara i medalja igračima i stručnom stožeru, a potom i veliko slavlje Skauta s navijačima i brojnim sugrađanima na igralištu Gimnazije uz vatromet, glazbu i zakusku, koje je klub pripremio uz potporu Grada Ljubuškog, Turističke zajednice Grada Ljubuškog i JP Parkovi d.o.o.

Kategorija: Novosti
Datum objave: 07.05.2023.
Skip to content