Poziv za sudjelovanje na radionici: Agropoduzetništvo u Županiji Zapadnohercegovačkoj

Pozivamo Vas da sudjelujete na radionici „Agropoduzetništvo u Županiji Zapadnohercegovačkoj“ koja će se održati 30.11.2021. s početkom u 12:00 sati u hotelu Bigeste.

Poljoprivredna gospodarstva i registrirani poslovni subjekti koji se bave proizvodnjom poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda, kao i rukotvorina, svoje proizvode plasiraju na tržište uglavnom kroz izravnu prodaju.

Postoji prostor za poboljšanje prezentacije i promocije proizvoda kao i potreba da se unaprijedi njihova prepoznatljivost i da se na taj način poveća vrijednost tog proizvoda. Ovim radionicama želimo unaprijediti ne samo marketing nego i promociju lokalnih i tradicionalnih proizvoda u Hercegovini, u cilju boljeg pozicioniranja na tržištu, veće prepoznatljivosti i poboljšanja kvalitete turističke i agroturističke ponude.

Radionice su namijenjene registriranim i neregistriranim proizvođačima lokalnih proizvoda, obiteljskim farmama te proizvođačima lokalnih suvenira ili tradicionalnih proizvoda. Kao završni korak, želimo s Vama razgovarati o mogućnostima i načinima razvoja turističkih iskustava temeljenih na konkretnim proizvodima, i analizirati ćemo nekoliko primjera na tu temu.

Radionica se organizira u suradnji i uz podršku USAID Turizam projekta koji je prepoznao prijedlog, ideju i posvećenost Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije da podrži poljoprivredna i druga gospodarstva u poboljšanju postojeće ponude i njene bolje integracije u turistički lanac vrijednosti.

Molimo Vas da potvrdite sudjelovanje najkasnije do 29.11. do 12:00 sati.

Kontakt za dodatne informacije:
Tomislav Leko
E-mail: tomislav@eui-zzh.ba
Tel: +387 39 703 100
Mob: +387 63 701 777

Dnevni red radionice pogledajte u prilogu.

Kategorija: Najave događanja
Datum objave: 26.11.2021.
Skip to content