Pokrenuta nova mrežna stranica Grada Ljubuškog

Grad Ljubuški ima novu mrežnu stranicu.

Nova stranica, osim novog, ljepšeg, dinamičnijeg izgleda ugodnog za oko svakog čitatelja omogućuje jednostavno korištenje i bolju organizaciju sadržaja čime je svim posjetiteljima olakšan pronalazak važnih informacija, a sam naziv i domena ostali su isti (www.ljubuski.ba).

Pored standardnih servisnih informacija, novosti, obavijesti, javnih poziva, službenih glasnika, kontakata Gradonačelnika, Gradskog vijeća, gradskih službi te informacija vezanih za mjesne zajednice Grada Ljubuškog, na novoj stranici možete pročitati i/ili preuzeti potrebne obrasce i dokumente.

U samo nekoliko klikova moguće je informirati se o radu Gradskog vijeća, pristupiti materijalima za sjednice, dokumetima javnih nabava, proračunskim dokumentima itd. Povećana je sigurnost objavljenih datoteka kao i brzina samog mrežnog sjedišta.

Također, nova stranica nudi i mogućnost obraćanja i slanja upita gradonačelniku, Gradskom vijeću, pojedinom članu Gradskog vijeća i voditeljema gradskih službi.

Posebna pažnja usmjerena je na područje gospodarstva i investicija pa su u tim rubrikama pruženi svi važni propisi i zahtjevi vezano za ta područja, investicijske brošure, kao i informacije vezane uz gospodarske zone Grada Ljubuškog uz videozapise i to na više jezika pa je spomenuti sadržaj, osim na hrvatskom jeziku, dostupan i na engleskom i njemačkom jeziku.

– Pokretanjem nove stranice, našim sugrađanima, domaćim i inozemnim gospodarstvenicima te svima onima koji žele doznati nešto o Ljubuškom, nova stranica omogućuje potpun uvid u rad gradske uprave i onome što Grad Ljubuški nudi. Nadam se da će posjetitelji nove stranice sa zadovoljstvom pregledavati sadržaj, pratiti naš rad i pronalaziti potrebne informacije, odnosno da će nova mrežna stranica Grada Ljubuškog biti koristan i jednostavan servis svim posjetiteljima. Dobrodošli na www.ljubuski.ba – poručio je gradonačelnik Vedran Markotić.

Kategorija: Novosti
Datum objave: 16.09.2021.
Skip to content