Počele pripreme za početak MNL MZ Grada Ljubuškog

Tradicionalno, i ove godine sredinom mjeseca srpnja, na Centru malih športova održava se 19. Malonogometna liga Mjesnih zajednica i 12. Malonogometna liga sudionika Mjesnih zajednica Grada Ljubuški do 16 godina.

Organizator navedenog sportskog događaja je Javna ustanova “Kulturno-športski centar” Ljubuški, koja je već započela s pripremama oko organizacije, kako bi i ove godine, sportska manifestacija, koja privlači najveću pozornost i interes, kako publike tako i sudionika u Ljubuškom i šire, bila uspješna kao i prethodnih godina.

Stoga pozivamo sve zainteresirane predsjednike ili predstavnike Mjesnih zajednica Grada Ljubuškog da razmotre mogućnost sudjelovanja svoje Mjesne zajednice na ovogodišnjoj MNL MZ Grada Ljubuškog.

Prvi inicijalni sastanak s predsjednicima ili predstavnicima Mjesnih zajednica Grada Ljubuškog održat će se početkom mjeseca lipnja tekuće godine.

Poziv tvrtkama i zainteresiranim pojedincima

Pozivamo sve tvrtke i zainteresirane pojedince za oglašavanje na službenom portalu JU “KŠC” Ljubuški www.iks-portal.info, koji je ujedno i službeni promotor ovogodišnje MNL MZ Grada Ljubuškog. Nudimo, predstavljanje svojih usluga i proizvoda putem ”Bannera”, koji su najučinkovitiji oblik reklamiranja te u paketu nudimo oglašavanje na Centru malih športova za vrijeme odigravanja utakmice i na LED Displeju u Gradskoj športskoj dvorani.

Za sve dodatne upite i informacije možete nas kontaktirati!

Kontakt osobe su:

Slaven Tomić,

Stručni suradnik za sport i rekreaciju

e-mail:slaven.osj@gmail.com, slaven.tomic@tel.net.ba

tel/mob: +387 63 321 590

Ivan Bebek,

Ravnatelj JU “KŠC” Ljubuški

e-mail: ivan.ljubuski@gmail.com, ksc.ljubuski@gmail.com

tel/mob: +387 63 036 777

IKS Portal

Kategorija: Novosti
Datum objave: 12.05.2023.
Skip to content