Otvoren Ljubuški jazz festival

Koncertom latino jazz benda Cubismo u nedjelju je u Gradskom parku u Ljubuškom otvoreno treće izdanje Ljubuški Jazz Festa.

Brojni posjetitelji uživali su u latino zvucima do dugo u noć na otvorenom, a pred sam nastup poznatog sastava publiku su zagrijala tri mlada benda, polaznici jazz radionica s prethodnih festivala.

Pred otvaranje festivala održana je konferencija za medije na kojoj na kojoj su članovi benda, organizatori, te jazz edukatori govorili o tome što nas idućih dana čeka u Ljubuškom.

Festival će ponuditi i bogat edukacijski program te će na sedmodnevnim jazz radionicama, koje počinju 22. a završavaju 28. kolovoza koncertom polaznika tih radionica, polaznici moći učiti od eminentnih stručnjaka s raznih instrumenata, dok će Jonathan Kreisberg sa svojim triom upriličit koncert u subotu 27. kolovoza.

Treći Ljubuški Jazz Festival održan je pod pokroviteljskom Federalnog ministarstva kulture i športa koji su dugogodišnji pokrovitelji ove manifestacije na čemu im ovim putem zahvaljujemo.

Kategorija: Novosti
Datum objave: 22.08.2022.
Skip to content