Obavijest o zatvaranju sabirne gradske ulice Dobrovoljnih darivatelja krvi zbog planiranih radova

Datum objave: 07.02.2022.

Služba za stambeno — komunalne poslove Grada Ljubuškog obavještava sveukupnu javnost da su od 9. veljače 2022. godine i u narednih 30 dana u vremenskom razdoblju od 8 do 16 sati planirani radovi na izgradnji kanalizacijske mreže zapadni krak, dionica stari grad – kružni tok, te potpuna rekonstrukcija sabirne gradske ulice Dobrovoljnih darivatelja krvi uz produženje u slučaju nepredviđenih situacija te će sukladno potrebama doći do izmjene režima prometa (potpuno zatvaranje predmetne ulice).

Zona izvođenja radova će biti obilježena odgovarajućom prometnom signalizacijom, uz nadležnost PU Ljubuški, te će isti uz provođenje zakonskih mjera i postupaka vršiti izmjenu režima prometa (potpunog zatvaranja predmetne ulice i preusmjeravanje prometnih tokova).

Za objekte i korisnike istih, koji gravitiraju priključkom i prilazom na predmetnu ulicu gdje će se izvoditi planirani radovi, bit će omogućen pristup uz nadležnost PU Ljubuški.

Molimo sve sudionike u prometu da se prilagode i pridržavaju postojeće izmjene režima prometa (potpuno zatvaranje predmetne dionice ceste i preusmjeravanja prometnih tokova) uz razumijevanje i strpljenje te da za predmetne dane izbjegavaju navedenu dionicu predmetne gradske ulice te koriste alternatìvne cestovne pravce.

Služba za stambeno — komunalne poslove Grada Ljubuškog

Skip to content