Obavijest o privremenom zatvaranju dionice regionalne ceste R-423a

Datum objave: 18.02.2022.

Služba za stambeno – komunalne poslove Grada Ljubuškog obavještava sveukupnu javnost da su od 21. veljače do 27. veljače 2022. godine u vremenskom razdoblju od 07-16 sati (uz produženje u slučaju nepredviđenih situacija) planirani radovi na polaganju glavnog transportnog cjevovoda za opskrbu pitkom vodom naselja Studenci, Ligat i Trseljevina na dionici regionalne ceste R-423a, od križanja sa lokalnom cestom prema naselju Staje, naseljeno mjesto Hrašljani do križanja sa regionalnom cestom R-423, naseljeno mjesto Hardomilje (uske kritične dionice most na rijeci Trebižat), te će sukladno potrebama na pripremi i izvođenju radova polaganja cjevovoda doći do izmjene režima prometa (potpuno zatvaranje predmetne dionice ceste i preusmjeravanje prometnih tokova).

Zona izvođenja radova će biti obilježena odgovarajućom prometnom signalizacijom, uz nadležnost PU Ljubuški, te će isti uz provođenje zakonskih mjera i postupaka vršiti izmjenu režima prometa (potpuno zatvaranje predmetne dionice ceste i preusmjeravanje prometnih tokova).

Molimo sve sudionike u prometu da se prilagode i pridržavaju postojeće izmjene režima prometa (potpuno zatvaranje predmetne dionice ceste i preusmjeravanje prometnih tokova) uz razumijevanje i strpljenje te da za predmetne dane i navedeno vremensko razdoblje izbjegavaju navedenu dionicu ceste koristeći alternativne cestovne pravce.

Skip to content