Obavijest o potpunom zatvaranju dijela glavne gradske ulice Petra Barbarića u svrhu izvođenja radova na rekonstrukciji

Datum objave: 11.07.2022.

Služba za stambeno-komunalne poslove Grada Ljubuškog obavještava sveukupnu javnost da su u vremenskom razdoblju od 13.07.2022. godine do 30.07.2022. godine, od 7 – 18h, planirani radovi na rekonstrukciji dijela glavne gradske ulice Petra Barbarića, od križanja sa Vukovarskom ulicom (kružni tok) i dalje zapadno do križanja sa zapadnom obilaznicom, te će sukladno potrebama na pripremi i izvođenju radova rekonstrukcije (izgradnja fekalne i oborinske kanalizacije, crpne stanice, nogostup, asfaltni radovi i dr.) doći do izmjene režima prometa (potpuno zatvaranje predmetnog dijela ulice i preusmjeravanje prometnih tokova).

Zona izvođenja radova će biti obilježena odgovarajućom prometnom signalizacijom, uz nadležnost PU Ljubuški, te će isti uz provođenje zakonskih mjera i postupaka vršiti izmjenu režima prometa (potpuno zatvaranje predmetnog dijela ulice i preusmjeravanje prometnih tokova).

Za objekte i korisnike istih, koji gravitiraju priključkom i prilazom na predmetnu dionicu glavne gradske ulice Petra Barbarića, na kojoj će se izvoditi radovi rekonstrukcije, bit će omogućen pristup uz izmjenu režima prometa (naizmjenično propuštanje vozila i svih sudionika u prometu), uz nadležnost PU Ljubuški.

Molimo sve sudionike u prometu da se prilagode i pridržavaju postojeće izmjene režima prometa (potpuno zatvaranje predmetnog dijela ulice i preusmjeravanje prometnih tokova) uz razumijevanje i strpljenje te da za navedeno vremensko razdoblje izbjegavaju navedenu dionicu predmetne gradske ulice koristeći alternativne cestovne pravce.

Skip to content