Obavijest o izmjeni režima prometa zbog radova na polaganju cjevovoda za naselja Studenci, Ligat, Trseljevina

Datum objave: 14.01.2022.

Služba za stambeno — komunalne poslove Grada Ljubuškog obavještava sveukupnu javnost da je za dan 17. siječnja 2022. godine (ponedjeljak) planiran nastavak izvođenja radova na polaganju glavnog transportnog cjevovoda za opskrbu pitkom vodom naselja Studenci, Ligat i Trseljevina na dionici regionalne ceste R-423a neposredno od križanja sa lokalnom cestom prema naselju Staje, naseljeno mjesto Hrašljani i dalje jugoistočno dionicom regionalne ceste do križanja sa regionalnom cestom R-423 u naselju Žabar, naseljeno mjesto Hardomilje, po fazama izvođenja predmetnih radova, te će sukladno potrebama na pripremi i izvođenju radova polaganja cjevovoda dolaziti do izmjene režima prometa (naizmjenično propuštanje vozila i svih sudionika u prometu) u vremenskom razdoblju od 7 — 16h, u narednih 30 (trideset) radnih dana, uz produženje u slučaju nepredviđenih situacija.

Zona izvođenja radova će biti obilježena odgovarajućom prometnom signalizacijom, uz nadležnost PU Ljubuški, te će isti uz provođenje zakonskih mjera i postupaka vršiti izmjenu režima prometa (naizmjenično propuštanje vozila i svih sudionika u prometu).

Shodno navedenom, tijekom pripreme i izvođenja predmetnih radova u navedenom vremenskom razdoblju, može doći do potpunog zatvaranja predmetne dionice regionalne ceste i preusmjeravanja prometnih tokova, o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena. Molimo sve sudionike u prometu da se prilagode i pridržavaju postojeće izmjene režima prometa (naizmjenično propuštanje vozila i svih sudionika u prometu) uz razumijevanje i strpljenje da u navedenom vremenskom razdoblju pokušavaju izbjegavati navedenu dionicu predmetne regionalne ceste koristeći alternatìvne cestovne pravce.

Služba za stambeno — komunalne poslove Grada Ljubuškog

Skip to content