Obavijest o izmjeni režima prometa na dionici regionalne ceste R-423a

Datum objave: 26.01.2022.

Služba za stambeno — komunalne poslove Grada Ljubuškog obavještava sveukupnu javnost da je za dane 27., 28. i 29.siječnja 2022.godine ( četvrtak, petak i subota) planiran nastavak izvođenja radova na polaganju glavnog transportnog cjevovoda za opskrbu pitkom vodom naselja Studenci, Ligat i Trseljevina.

Riječ je o dionici regionalne ceste R-423a od križanja sa javnom cestom prema stambenim objektima u vlasništvu Planinić, Selak i ostalih, do križanja sa javnom cestom prema naselju Staje, naseljeno mjesto Hrašljani.

Radit će se po fazama izvođenja predmetnih radova, te će sukladno potrebama na pripremi i izvodenju radova polaganja cjevovoda dolaziti do izmjene reżima prometa ( potpunog zatvaranja predmetne dionice ceste i preusmjeravanja prometnih tokova).

Zona izvođenja radova će biti obilježena odgovarajućom prometnom signalizacijom, uz nadležnost PU Ljubuški, te će isti uz provođenje zakonskih mjera i postupaka vršiti izmjenu režima prometa ( potpunog zatvaranja predmetne dionice ceste i preusmjeravanja prometnih tokova).

Molimo sve sudionike u prometu da se prilagode i pridržavaju postojeće izmjene režima prometa (potpuno zatvaranje predmetne dionice ceste i preusmjeravanja prometnih tokova) uz razumijevanje i strpljenje te da u navedenom vremenskom razdoblju izbjegavaju navedenu dionicu predmetne regionalne ceste koristeći alternatìvne cestovne pravce.

Služba za stambeno — komunalne poslove Grada Ljubuškog

Skip to content