Obavijest o zatvaranju dionice glavne gradske ceste

Služba za stambeno-komunalne poslove Grada Ljubuškog obavještava sveukupnu javnost da su za dane 21. i 22. prosinca 2021. godine (utorak i srijeda) planirani radovi na pripremi i izvođenju radova asfaltiranja kolničkih prometnih traka na dionici glavne gradske ulice fra Nikole Ivankovića, dionica regionalne ceste R-423a, od križanja s magistralnom cestom M17.4, ulica Hrvatskih kraljeva (istočna obilaznica) i dalje jugoistočno ulicom fra Nikole Ivankovića do gradskog groblja u naseljenom mjestu Pregrađe, te će sukladno potrebama na pripremi i izvođenju radova asfaltiranja doći do izmjene režima prometa (potpuno zatvaranje predmetne dionice ceste i preusmjeravanje prometnih tokova) u vremenskom razdoblju od 8 do 16 sati, uz produženje u slučaju nepredviđenih situacija.

Zona izvođenja radova će biti obilježena odgovarajućom prometnom signalizacijom, uz nadležnost PU Ljubuški, te će isti, uz provođenje zakonskih mjera i postupaka vršiti izmjenu režima prometa (potpuno zatvaranje predmetne dionice ceste i preusmjeravanje prometnih tokova).

Za objekte i korisnike istih, koji gravitiraju priključkom i prilazom na prdmetnu dionicu glavne gradske ulice fra Nikole Ivankovića, dionicu R-423a, gdje će se izvoditi planirani radovi na pripremi i izvođenju radova asfaltiranja, bit će omogućen pristup uz izmjenu režima prometa (naizmjenično propuštanje vozila i svih sudionika u prometu), uz nadležnost PU Ljubuški.

Molimo sve sudionike u prometu da se prilagode i pridržavaju postojeće izmjene režima prometa (potpuno zatvaranje predmetne dionice ceste i preusmjeravanje prometnih tokova) uz razumijevanje i strpljenje te da za predmetne dane i navedeno vremensko razdoblje izbjegavaju navedenu dionicu predmetne gradske ulice te koriste alternativne cestovne pravce.

Kategorija: Novosti
Datum objave: 16.12.2021.
Skip to content