Najava – Predstavljanje knjige dr. sc. Doris Vukšić u Ljubuškom

Nastavno na prethodno održanu promociju u Zagrebu, dr. sc. Doris Vukšić, uz parterstvo Grada Ljubuškog, organizira predstavljanje svoje prve knjige INOVATIVNOST I IMIDŽ HRVATSKE, koje će se održati u srijedu, 2. lipnja 2021. godine, u njezinom rodnom gradu Ljubuškom, u Kulturnom centru Ljubuški, s početkom u 20 sati.

Riječ je o knjizi temeljenoj na znanstvenom istraživanju uloge inovativnosti kao komunikacijskog alata za brendiranje zemlje. Knjiga nedvojbeno ukazuje kako Hrvatska, da bi naglasila svoju izvornost, jedinstvenost i autentičnost, mora jačati svoj imidž inovativne zemlje na temelju tri ključna područja – izumiteljske tradicije koja je već ukorijenjena u hrvatski identitet, povoljnih ekonomskih indikatora inovativnosti te snažnog inovacijskog potencijala. Cjelokupni sadržaj dopunjen je primjerima dobre prakse zemalja koje svijetu uspješno komuniciraju svoju inovativnost te mogućnostima i preporukama praktičnog korištenja inovativnosti kao komunikacijskog alata za jačanje imidža Hrvatske. U sklopu programa predstavit će se prilike za jačanje i promociju poduzetničke klime u Bosni i Hercegovini te uspješni poduzetnici koji su svojim primjerom pokazali da se i iz Hercegovine može konkurirati na globalnom tržištu.

Sudionici programa:

– prof. dr. sc. Božo Skoko, Fakultet političkih znanosti, Zagreb

– Vedran Markotić, gradonačelnik Grada Ljubuškog

– Ivana Perković, nsoft

– Iva Ivanković, Pavone

– dr. sc. Doris Vukšić, autorica knjige

Knjiga je dostupna na službenoj stranici nakladnika Synopsis, a na predstavljanju knjige bit će dostupna po promotivnoj cijeni.

Pozivaju se svi zainteresirani popratiti događanje. Ulaz je slobodan.

*Doris Vukšić već deset godina bavi se upravljanjem odnosa s javnošću i komunikacijom inovativnih projekata. Doktorirala je komunikacijske znanosti na poslijediplomskom interdisciplinarnom sveučilišnom studiju Komunikologija, iz područja društvenih znanosti i polja informacijskih i komunikacijskih znanosti. U agenciji HAMAG-BICRO koordinira komunikacijske aktivnosti u ulozi PR-a, radi kao komunikacijski korespondent Europske poduzetničke mreže u Hrvatskoj te komunikacijski stručnjak na tri europska projekta za znanost i inovacije.

Kategorija: Najave događanja
Datum objave: 03.06.2021.
Skip to content