Gradsko vijeće jednoglasno usvojilo sva izvješća o radu javnih ustanova i poduzeća

XXIV. sjednica Gradskog vijeća Ljubuški održana je u utorak u Gradskoj vijećnici. Na dnevnom redu bile su ukupno 24 točke, među kojima su bila i one koje se tiču poslovanja javnih ustanova i poduzeća.

Izvješća o radu za prethodnu i programe rada za tekuću godinu, pojedinačno su podnijeli: JP Parkovi d.o.o. Ljubuški, JP Radio Ljubuški d.o.o., JU Centar za socijalni rad Ljubuški, JU Kulturno-športski centar Ljubuški, JU Edukacijsko-rehabilitacijski centar za djecu, mlade i odrasle osobe s teškoćama u razvoju grada Ljubuškog, Dječji vrtić Ljubuški i Glazbena škola Ljubuški. Sve navedeno vijećnici su usvojili jednoglasno.

Jednoglasno je usvojen i Prijedlog Zaključka o usvajanju godišnjeg izvješća o izvršenju Proračuna Grada Ljubuškog za 2022. godinu, kao i Prijedlog Rješenja o razrješenju predsjednika i člana Gradskog izbornog povjerenstva Ljubuški i imenovanju predsjednika i člana Gradskog izbornog povjerenstva Ljubuški.

Veronika Pinjuh imenovana je za vršiteljicu dužnosti direktorice Turističke zajednice Ljubuški.

Gradski vijećnici su na održanoj sjednici izvješteni kako Klub stranke HDZ 1990 trenutačno čine Mirela Čuvalo i Vinko Prskalo, dok će kao neovisni vijećnici djelovati Lovre Dragičević i Mario Bošnjak.

Sjednicu je za medije komentirao predsjednik Gradskog vijeća Ljubuški Tihomir Kvesić.

Na današnjoj sjednici imali smo niz izvješća javnih poduzeća i ustanova, koje su ravnatelji i direktori obrazložili i sva izvješća su dobila jednoglasnu potporu što znači da taj njihov rad ima smisla i da se radi za dobrobit građana Ljubuškog – istaknuo je predsjednik Kvesić.

Kategorija: Novosti
Datum objave: 18.04.2023.
Skip to content