Grad Ljubuški nagradio najuspješnije studente

Najuspjesniji studenti 21.

Za  najuspješnije studente s područja Grada Ljubuškog upriličen je svečani prijem u zgradi Gradske uprave.

Njih 14-ero, dobitnike Rektorove i Dekanove nagrade za najuspješnije studente za akademsku 2020./2021. godinu, primili su gradonačelnik Vedran Markotić i predsjednik Gradskog vijeća Ljubuški Tihomir Kvesić.

Uz upućene čestitke na ostvarenom uspjehu, studentima su uručeni prigodni pokloni, a za svoju uspješnost nagrađeni su sa po 500 konvertibilnih maraka.

Uvodimo nove tradicije. Prošle godine smo krenuli s potporama za sve redovite studente državnih sveučilišta, a sad, na ovaj način smo se sjetili najboljih koji se posebno trude tako da smo ukupno podijelili gotovo 600 potpora studenata. Nije lako imati na bilo kojem fakultetu takav prosjek ili takve aktivnosti da se nagrade s Dekanovom ili Rektorovom nagradom. Tu treba puno rada, truda i odricanja – rekao je na prijemu gradonačelnik Markotić.

Izrazivši lijepe želje za njihovo daljnje obrazovanje gradonačelnik Markotić je studentima poručio da ukoliko im Grad Ljubuški ili on osobno može pomoći, da su im vrata Gradske uprave uvijek otvorena.

Kategorija: Novosti
Datum objave: 30.12.2021.
Skip to content