FOTO: Završnica MNL MZ Grada Ljubuškog

Ovogodišnji prvak Malonogometne lige Mjesnih zajednica Grada Ljubuškog je ekipa Stubica/Zvirići/Bijača koja je u finalu bila bolja od branitelja naslova Ljubuškog s 3:1 (2:1).

Treće mjesto osvojili su Studenci svladavši Vitinu/Otok s visokih 6:0.

Studenci su pobjednici u ligi mladih. U finalu su bili bolji od Pregrađa s 3:1.

Nakon završetka finala uslijedilo je proglašenje najboljih ekipa i pojedinaca, a medalje i pokale dodjeljivali su: gradonačelnik Grada Ljubuškog Vedran Markotić, dopredsjednik Vlade i ministar financija ŽZH Toni Kraljević, predsjednik Skupštine ŽZH Ivan Jelčić, ministar MUP-a ŽZH David Grbavac i ravnatelj JU “KŠC” Ljubuški Ivan Bebek.

Kod igrača do 16 godina najbolji vratar natjecanja je Ante (Mate) Bošnjak (Studenci), a najbolji strijelac je Leon Zeljković (Studenci) koji je ujedno proglašen i najboljim igračem lige, a nagradu za Fair play ponijela je ekipa Vašarovići.

Fair play ekipa kod seniora je Grljevići, najbolji vratar je Jure Petković (Studenci) dok je najbolji strijelac Ivan Bubalo (Stubica/Z./B.), a najbolji igrač (MVP turnira) je Frane Jurković (Stubica/Z./B.).

Glavnu nagradu organizatora električni romobil na tomboli dobio je najbolji mladi vratar lige do 16 godina Ante (Mate) Bošnjak.

Ekipa Stubica/Z./B. predstavljat će Grad Ljubuški na završnici Lige Hercegovine koja će se ove godine održati u Stocu.

Agram MNL-a MZ-a Grada Ljubuškog odigrana je pod pokroviteljstvom Grada Ljubuškog, uz potporu glavnog sponzora tvrtke Agram d.d. Ljubuški i Ministarstva financija ŽZH, te mnogobrojnih spoznora i donatora.

Organizator lige bila je JU “Kulturno-športski centar” Ljubuški, a ravnatelj ustanove Ivan Bebek dodijelio je priznanje za poseban doprinos novinaru Mili Kraljevići za nesebično medijsko praćenje i sudjelovanje u samoj organizaciji MNL MZ Grada Ljubuškog. Bebek je zahvalio navijačima i natjecateljima na fair i sportskom navijanju te ponašanju tijekom cijelog turnira.

Poredak (Mladi):

1. Studenci

2. Pregrađe

3. Ljubuški

4. Veljaci

Poredak (Seniori):

1. Stubica/Z./B.

2. Ljubuški

3. Studenci

4. Vitina/Otok

Kategorija: Novosti
Datum objave: 17.08.2022.
Skip to content