FOTO: U Gradskoj športskoj dvorani Ljubuški otvorena moderno opremljena teretana

Javna ustanova „Kulturno-športski centar“ Ljubuški svakodnevno radi na poboljšanju uvjeta korištenja i uvođenju novih sadržaja za korisnike svojih usluga.

Tako je u Gradskoj športskoj dvorani Ljubuški završeno opremanje teretane profesionalnom fitness opremom, javlja IKS Portal.

Naime, zahvaljujući Federalnom ministarstvu kulture i športa, koje je, kroz tri projekta, potpomoglo navedeni projekt, osigurana su sredstva u iznosu od 20.000,00 KM.

Također, da bi teretana bila potpuno spremna za pružanje usluga prostor je trebalo dodatno prilagodit uvjetima potrebnim za tu namjenu. Uređena je unutrašnjost, osigurane su četiri tuš kabine i topla voda, prostor je klimatiziran, a postavljena je i odgovarajuća podloga. Ukupna vrijednost projekta iznosi 30.000,00 KM.

Dodatna sredstva osigurali su Grad Ljubuški i Javna ustanova “Kulturno-športski centar”.

“Korisnicima je na raspolaganju nekoliko osnovnih profesionalnih sprava koje će, nadamo se, zadovoljiti potrebe pojedinaca i sportskih klubova koji Gradsku športsku dvoranu koriste za druge potrebe. Također, ima puno dvoranskih i drugih sportova u Ljubuškom koji su naslonjeni na Gradsku športsku dvoranu, tako da im je ovo dobrodošao prostor za vježbanje, koji je Javna ustanova otvorila za sve zainteresirane”, istaknuo je ravnatelj Javne ustanove „Kulturno-športski centar“ Ljubuški Ivan Bebek, koji je još jednom zahvalio svima koji su sudjelovali u realizaciji navedenog projekta.

IKS Portal

Kategorija: Novosti
Datum objave: 17.02.2022.
Skip to content