Poziv za medije na završnu konferenciju projekta „FORT-NET – Od srednjovjekovnih utvrda u Hercegovini do austrougarskih utvrda u Crnoj Gori“

Poštovani,
Pozivamo sve predstavnike medija da poprate završnu konferenciju povodom završetka provedbe projekta „FORT-NET – Od srednjovjekovnih utvrda u Hercegovini do austrougarskih utvrda u Crnoj Gori“, koja će se održati u utorak, 28. rujna 2021. godine, s početkom u 11:00 sati, u hotelu Bigeste, Ljubuški (Hrvatskih branitelja 69).

Projekt „FORT-NET – Od srednjovjekovnih utvrda u Hercegovini do austrougarskih utvrda u Crnoj Gori” financira Europska unija, u okviru Programa prekogranične suradnje Bosna i Hercegovina – Crna Gora. Opći cilj projekta je doprinijeti poboljšanju kvalitete i raznolikosti turističke ponude koja se temelji na prirodnoj i kulturnoj baštini na graničnim ruralnim područjima Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Projekt se sprovodi s ciljem poboljšanja kvalitete i raznolikosti turističke ponude koja se temelji na prirodnoj i kulturnoj baštini na graničnim ruralnim područjima Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Službeno je započeo 1. listopada 2019. godine, a provedba traje 24 mjeseca. Ukupna vrijednost projekta iznosi 470.000 eura, od čega je Europska unija osigurala 400.000 eura bespovratnih sredstava.

Izjave za medije su planirane u 12:00 sati, a obratit će se:
– Vedran Markotić, Grad Ljubuški
– Radoslav Luburić, JU Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke – HERAG

Partneri na projektu su Grad Ljubuški kao nositelj projekta, Javna Ustanova Razvojna agencija ŽZH – HERAG, Centar za inicijative iz područja održivog turizma (CSTI) i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO).

Za više informacija, molimo kontaktirajte:
Andrea Ćorić, projekt menadžer
Tel: +387 39 835 543
Mob: +387 63 375 675

Kategorija: Najave događanja
Datum objave: 27.09.2021.
Skip to content