Hospicij Božanske milosti obilježio 10. obljetnicu rada

Hospicij Božanske milosti Doma zdravlja Ljubuški obilježio je 10. obljetnicu rada.

Svečani program u okviru obilježavanja 10. obljetnice rada održan je u hotelu Bigeste, a na svečanosti su uz djelatnike, članove Uprave i djelatnike Doma zdravlja Ljubuški nazočili i članove obitelji bolesnika smještenih u hospiciju te brojni gosti.

Nakon uvodnog pozdrava i minute šutnje nazočne su, u ime domaćina, pozdravili ravnatelj Doma zdravlja Ljubuški dr. Ivan Landeka i glavna sestra Hospicija Marjana Mucić. Prikazan je i kratki film, koji su pripremili djelatnici Doma zdravlja Ljubuški, a u kojemu je u 15-ak minuta, slikom i riječju, prikazan desetogodišnji rad Hospicija.

Nakon toga nazočne su pozdravili gradonačelnik Grada Ljubuškog Vedran Markotić te u ime Vlade Županije Zapadnohercegovačke, ministar zdravstva, rada i socijalne skrbi ŽZH Tomislav Pejić. zatim prof. Veljko Đorđević te u ime članova obitelji bolesnika gđa Zorica Brkić.

Potom su uručene plakete i zahvalnice svima koji su u ovom prvom desetljeću rada Hospicija pomogli u njihovu radu, a uručili su ih ravnatelj Doma zdravlja dr. Ivan Landeka i voditeljica Hospicija Marijana Mucić. U glazbenom dijelu programa nastupili su prof. Ivan Sušac i prof. Josip Bošnjak.

Program je nastavljen svetim misnim slavljem u Hospiciju koju je predvodio provincijal Hercegovačke franjevačke provincije fra Jozo Grbeš.

Kategorija: Novosti
Datum objave: 27.11.2023.
Skip to content