130 brucoša dobilo jednokratne novčane potpore

130 redovitih studenata prve godine državnih sveučilišta ostvarilo je pravo na potporu Grada Ljubuškog za akademsku 2023./2024. godinu.

Brucoši koji su na početku svog visokoškolskog obrazovanja, a imaju adresu na području Ljubuškog, dobili su po 500 konvertibilnih maraka potpore. Tim povodom u petak je u Kulturnom centru upriličena svečana dodjela jednokratnih financijskih potpora koje je uručio gradonačelnik Vedran Markotić. U obraćanju studentima gradonačelnik Markotić je istaknuo kako su vrata Gradske uprave za njih uvijek otvorena te im poželio uspješno studiranje i ostanak u Ljubuškom.

Jednokratne potpore brucošima samo su dio mjera koje Grad Ljubuški posljednjih godina provodi kako bi olakšao život obiteljima s djecom i mladima.

Podsjetimo, nedavno je raspisan i Javni poziv za dodjelu jednokratnih financijskih potpora studentima viših godina Grada Ljubuškog za akademsku 2023./2024. godinu, koji je još otvoren, a svi prijavljeni studenti koji ispunjavaju propisane uvjete također će dobiti po 500 KM potpore. Uz to, dodatno će biti nagrađeni i studenti dobitnici Rektorove i Dekanove nagrade.

Kategorija: Uncategorized
Datum objave: 01.12.2023.
Skip to content