Žrtve iz Drugog svjetskog rata i poraća zaslužile su da ih se svi zajedno sjećamo.

Zbog toga im podižemo križeve na Groblju mira, na Bilima i stvaramo prostor gdje se za njih može moliti i o njima razmišljati. 

Opširnije...

351.000 KM vrijedan Ugovor o sufinanciranju nabave plastenika za 80 poljoprivrednih proizvođača potpisan je u petak u zgradi Gradske uprave u Ljubuškom.

Opširnije...

OŠ_I.B.MažuranićUred društvenih djelatnosti Grada Ljubuškog donosi raspored liječničkih pregleda djece za upis u prve razrede Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić.

Opširnije...

ljubuski logoNa temelju članka 8. Zakona o koncesijama ("Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke", broj: 13/13 i 24/16), Pravilnika o načinu, potrebnoj dokumentaciji i postupku procjene najpovoljnije ponude za dodjelu koncesije ("Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke", broj: 21/13) i članka 5. Odluke o pokretanju postupaka o dodjeli koncesije za korištenje poljoprivrednog zemljišta na području grada Ljubuškog broj: 01-02-1240/21 od 26.04.2021. godine, gradonačelnik  r a s p i s u j e 

Opširnije...

Poslovna zona Zvirići

 

Poslovna zona „Zvirići“ osnovana je Odlukom br. 01-02-272/12 Općinskog vijeća Općine Ljubuški, od 15. veljače 2012...

Opširnije »

Službeni glasnici

 

Službeni glasnici Grada Ljubuškog razvrstani po godinama donošenja, od 2005. godine...

Opširnije »

Projekti u tijeku

 

Doznajte sve o trenutnim projektima Grada Ljubuškog, gdje se nalaze, vrijeme trajanja projekta te u kojoj su fazi završetka i slično...

Opširnije »